9 Aralık 2014 Salı

Kilo Vermek Aslında Çok Kolay

Masabaşında bir iş ya da yeme alışkanlıkları yüzünden biriken fazla kilolar hem özgüvenimizi hem de sosyal yaşamımızı etkiliyor.

Fit ve sağlıklı bir görünüme kavuşmak, merdiven inip çıkarken daha az yorulmak için ideal kilomuzda yaşamalıyız.

AAC Kurucu Antrenörü Aydın Sarıkuş'a göre kilo vermek aslında çok kolay. "Diyet yapmak yerine yemek düzenimizde yapacağımız köklü değişiklikler ve biraz antrenmanla kısa sürede istediğimiz görünüme kavuşabilir, spordan ayrılmayarak da bu formumuzu koruyabiliriz."

"Haftada yaklaşık 1000 kalori yakmanız halinde vücudunuz yağ depolamaya karşı harekete geçeceğinden, yarım saatlik yürüyüşler hem kalp sağlığınız, hem de formunuzu korumanız açısından faydalı olacaktır.

Aynı zamanda bu kısa ve tempolu yürüyüşler, metabolizmayı hızlandırır ve sindirimi kolaylaştırır. Egzersizlerden sonra da gece uykunuzu daha iyi alabilmenize olanak sağlar."

Sağlıklı ve yetişkin bir insan için, haftada en az 3 günlük bir ortalama 35-40 dakikalık antrenmanlar ile beslenme programınızı desteklerseniz, kilo verme süreciniz hızlanacaktır.

Çok Para Harcamayın!

İstediğiniz görünüme kavuşmak ya da daha sağlıklı bir yaşam için spor yapmalısınız. Peki spora para ayıramıyor musunuz?

Yüksek aidatlar, hocalar için ve beslenme programları için yüksek bedeller ödemek istemeyenlerin zayıflaması, kilo alması, rahatsızlıklara yönelik antrenmanlar yapması, vücut şekillendirmesi için Bahçelievler AAC Sport& Fitness Center özel bir kampanya düzenliyor.

07-15 Ekim arasında üyelik yenileyen "herkes" sadece 60 TL ödeyerek
tüm "aylık" hizmetlerden, 130 TL ödeyerek tüm "3 aylık" hizmetlerden yararlanabilecek!

Üstelik iki arkadaşını kayıt ettiren her üye, "1 ay ücretsiz üyelik" kazanıyor.

Herkesin spor yapmayı hak ettiğini ve sağlıklı bir yaşam için spora teşviğin artması gerektiğini dile getiren AAC Kurucu Antrenörü Aydın Sarıkuş, bu fiyatlandırmayla, İstanbul Bahçelievler ve civarındaki tüm semtlerdeki spor severlere antrenman yaptırmayı planlıyor.

AAC Sport& Fitness Center'da uzman antrenörler eşliğinde, beslenme danışmanlığı önerileri de sunularak, kilo alma, kilo verme ve fit bir görünüm kazanma, bodybuilding, personal training, Karate-Do, Jiu Jitsu, çocuklar için Karate-Do, çocuklar için Jiu Jitsu, cardio, aerobic vs hizmetleri veriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder