16 Aralık 2014 Salı

Ünlü şeflerden yılbaşı pastaları

Hansel ve Gratel masalındaki şeker evinden esinlenerek yaratılan Backhaus, dünyaca ünlü şefler tarafından hazırlanan özel reçeteli pastaları ile yılbaşı, doğum günü ve tüm kutlamaların vazgeçilmez lezzeti oluyor.

Backhaus’un birbirinden lezzetli ve şık görünümlü pastaları tüm kutlamalara ayrı bir tat katıyor. Belçika çikolatası sihri katılan Devils, el yapımı Fransız pastacı kreması ile lezzetlendirilen Çilekli Çikolatalı Pasta, kavrulmuş fındıklarla taçlandırılan Muzlu Fındıklı Pasta ve orijinal Moka kahve kreması kullanılan Fransız usulü Kahve Molası ve yılbaşına özel Backhaus kutlama pastaları yeni yıla tatlı girmek isteyenleri bekliyor.
Backhaus’un en özel pastalarından biri olan Devil’s, böğürtlen sosu, Belçika çikolatası ve Backhaus’a özel pandispanyadan daha hafif keki ile pastadan öte bir tat ve hafiflik sunuyor. İçerisinde krema barındırmayan Devils, şık görünümünün yanında hafifliği ile kutlamaların sevilen eşlikçisi oluyor.
Her mevsim çileklerden vazgeçemeyenlerin tercihi ise Çilekli Çikolatalı Pasta; Çikolatalı pandispanyası, Backhaus’a has kreması, özenle seçilmiş çilekleri ile çok özel bir lezzet yolcuğunun kapılarını aralıyor. Bütün kavrulmuş fındık ile muz meyvesini birleştiren eşsiz Muzlu Fındıklı Pasta, yine Backhaus’a özel el yapımı krema ile harmanlanarak hazırlanıyor. İçerisinde fındık draje ve rendelenmiş Belçika çikolatası bulunduran Muzlu Fındıklı Pasta’nın dekoru ise karamelden oluşuyor.
Sütlü çikolata, muskat ve muz içeren Kahve Molası ise orijinal kahve kreması sayesinde tarifsiz bir tat sunuyor. Üzerinde tereyağı ile karıştırılmış Belçika çikolatası ve kavrulmuş bademlerden oluşan özel bir sos bulunan Fransız pastası Kahve Molası, kare şekli ve özel süslemesi ile beğeni topluyor.
Backhaus’un şefleri ayrıca yılbaşına özel kutlama pastaları da tasarlıyorlar. Yılbaşı renklerini, keyfini çağrıştıran bu özel dekorlu pastalar, renkli ve esprili görüntüleri ile yılbaşı eğlencesini tamamlıyor.
Backhaus ürünlerinin kalitesinin, çeşitliliğinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan
AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor. Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber aynı zamanda modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veren Backhaus, ekmeklerden keklere, kuru pastalardan pastalara ve makaron çeşitlerine kadar birçok modern ve geniş çeşitte lezzeti bir arada sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder