2 Mayıs 2017 Salı

Ünlüler nasıl formda kalıyor?

Milyonların adım adım takip ettiği en popüler mankenlerin nasıl fit kaldığını merak ediyor musunuz? İşte birbirinden ünlü isimlerin ilham verici antrenman programları...

1- Adriana Lima
Adriana Lima, modeller arasında bu kadar popüler olmadan önce (14 yıl) başladığı boks antrenmanının favorisi olduğunu söylüyor. Kendi gücünüzü keşfetmenize izin verdiği için boksu yararlı buluyor. Üstelik bu spor sayesinde şişmeden de etkileyici kaslar yapabilirsiniz.
2- Izabel Goulart
Karın kaslarına baktığımızda tam bir egzersiz fanatiği olduğunu anladığımız Goulart, Instagram paylaşımlarında sıklıkla paylaştığı- ağırlık egzersizlerinden kardiyoya; pek çok antrenman deniyor.
3- Gigi Hadid
Gigi Hadid, saatler süren bir boks programıyla; antrenörü Rob Piela ile birlikte çalışıyor. Boksu çok sevdiğini söyleyen Hadid, ekliyor; ” Mental açıdan iyi hissediyorsunuz ve spor yaptığınızı unutuyorsunuz. 1 saatin sonunda her zaman daha fazlasını istiyorsunuz.”
4- Karlie Kloss
Karli Kloss tam bir Pilates hayranı. Esnerken ve kasları güçlendirirken aynı zamanda bel bölgesindeki yağlanmayı da engelleyen bu sporun bir diğer ünlü bağımlısı da Lindsey Ellingson.
5- Rosie Huntington-Whiteley
Rosie; Los Angeles’lı antrenörü Simone De La Rue’nun Body by Simone adlı programını uyguluyor. Program tüm vücudu çalıştıran bir dans-kardiyo çalışmasından oluşuyor.
6- Emily DiDonato
DiDonato, Bosu topu üzerinde tek ayak üzerinde deadlift egzersizi yapıyor.
7- Heather Marks
Marks, kusursuz fiziğini yoga ile koruyor.
8- Jasmine Tookes
Tookes, Victoria’s Secret meleği olmasını sağlayan fiziğini; kollarını, vücudunu ve karnını çalıştıran Bosu topu egzersizlerine borçlu.
9- Chanel Iman
Chanel Iman spor salonunda barları hepsini kullandığı güce dayalı antrenmanlar yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder