3 Aralık 2014 Çarşamba

Bir dilimi sadece 38 kalori

Bir dilimi 38 kalori olan Doygun Light Ekmek’le sandviçler ve tostlar hem leziz hem de fit…



Diyet yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şey ise sağlıklı ve aç kalmadan kilo vermek. Türkiye’nin sağlığa dost ekmeklerini üreten Doygun, inceliğin mimarı Light Ekmek ile diyet yapan ve kilosuna dikkat edenlere vazgeçemeyecekleri leziz bir alternatif sunuyor. Tam buğday unundan üretildiği için uzun süre tok tutan Doygun Light Ekmek’in bir dilimi sadece 38 kalori! Yüksek lifli, vitamin ve mineral ilaveli Doygun Light Ekmek’in enerjisi ise yüzde 36 azaltıldı. Doygun Light Ekmek ile ana öğünler için keyifli ve doyurucu sandviçler, ara öğünler için de lezzetli ve fit tostlar hazırlamak ve gönül rahatlığıyla yemek mümkün.

Dışarıdayken öğün atlama derdine son vermek için haşlanmış tavuk göğsü, light beyaz peynir ve kurutulmuş domatesi robottan geçirip kekik ve karabiber ekleyerek Doygun Light Ekmeklerin arasına sürebilir, yeşillik de ekleyerek üç katlı sandviçinizi öğle yemeğinde afiyetle yiyebilirsiniz. Farklı bir tat, farklı bir ara öğün için light dil peyniri, avokado, ıspanak ve pesto sos ile fit bir tost hazırlayabilirsiniz. Zeytin ezmesi, light beyaz peynir, taze fesleğen ve kurutulmuş domates ile ister sandviç ister tost keyfinizi doya doya yaşayabilirsiniz.

İnce dilimli Doygun Light Ekmek yüzde 100 tam buğday unundan üretiliyor. Tam buğday ununa ilave edilen buğday kepeği ve buğday lifi sebebiyle lif oranı yüksek olan Doygun Light Ekmek’in enerji değeri ve glisemik indeksi düşük. İnceliğin mimarı Doygun Light Ekmek; demir, çinko mineralleri, folik asit, B1,B2, B3, B12 ve E vitaminlerini de içeriyor.

Özel içeriği ile hem acıkmanızı geciktiren hem de günlük olarak aldığınız kalori ve enerji miktarını azaltan Doygun Light Ekmek ile artık diyetler çok daha eğlenceli…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder