7 Nisan 2015 Salı

1 ayda bikini vücuduna kavuşun

Yaz yaklaşırken tüm kadınlar fit bir vücuda kavuşmanın hayalini kuruyor.


PembeNar'ın haberine göre; CityBeauty Güzellik Merkezleri’nde sunulan bölgesel incelme mucizesi Hypoxi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürürken sonrasında yaptıracağınız masajlar ise ışıltınızı ortaya çıkartıp daha sıkı bir vücuda kavuşmanızı sağlayacak.

Yaz mevsimine sayılı günler kala, hepimizi tatlı bir telaş sarmaya da başladı. Giydiğimiz kıyafetlerin içerisinde mükemmel görünebilmek, korkusuzca bikinimizi giyebilmek için yediğimize içtiğimize dikkat ediyor, spor yapıyoruz. Ancak çoğu zaman gösterdiğimiz bu çaba, hüsranla sonuçlanıyor. Çünkü istenilen incelme bir türlü sağlanamıyor. Yine karın, basen ya da bel bölgesinde yerleşen fazla kilolar da bölgesel yağlanma konusunda sorun oluşturuyor.

Bölgesel bir yağ yakma yöntemi olan ve vakum-basınç terapisi ile egzersizi birleştiren Hypoxi, bölgesel yağlanma sorunu için önemli bir çözüm yolu sunuyor. Kan dolaşımını hedeflenen bölgede yoğunlaştırarak yağ yakımını gerçekleştirirken, haftada 3 kez olmak üzere 1 ayda 12 seans şeklinde uygulanan Hypoxi sonrasında hayalinizdeki bikini vücuduna kavuşmak sizi çok mutlu edecek.  

1 ayda daha fit ve selülitsiz vücuda sahip olun


Yağlanmanın karın bölgesinde oluştuğu elma tipine ve yağlanmanın basenlerde, bacaklarda ve kalçada oluştuğu armut tipine göre farklı programlar sunan Hypoxi için haftada 3 günü ayırmak gerekiyor. Haftada 3 gün birer gün aralıklarla uygulanan program, 1 ayda 12 seanstan oluşuyor ve her bir seans 30 - 50 dakika arasında değişiyor.

Daha sıkı ve selülitsiz bir vücuda sahip olmayı da mümkün kılan Hypoxi’de istenirse haftada 4 gün ayrılarak “maraton” adı verilen hızlandırılmış seanslar da uygulanıyor. İdeal vücut ölçünüze kavuştuktan sonra ise yaptıracağınız selülit masajı ise deri dokusunda yer alan yağ hücrelerinizi kırarak vücut konturunuzun daha sıkı bir görünüm almasını sağlayacak. Haftada 2 kez toplamda 12 seans özel kremler ile uygulanan selülit masajı sonrasında sıkı ve pürüzsüz bir cildin keyfini çıkaracaksınız.

Vücudunuzu sıkılaştırın

Hypoxi ile birlikte uygulanan Hypolight yöntemi ise kısa sürede cilt, kol ve gıdı sarkması sorununu ortadan kaldırıyor. Böylelikle bölgesel olarak vücudunuz şekillenirken, sarkmalara karşı da toparlanıyor. Hypolight, cerrahi müdahale, enjeksiyon olmaksızın, ağrısız bir şekilde sarkma olan bölgelerde hızlı ve kalıcı toparlanma sağlıyor. Hayal edilen vücut ölçülerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yaza daha ışıltılı bir vücutla girmenin son adımı ise profesyonel masajdan geçiyor.

CityBeauty Güzellik Merkezleri’nde Balili masözler tarafından yapılan Bali, Shiatsu, Hanakasumi ve selülit masajları cildinizi tazeliyor. Özel aromatik yağlarla birlikte tepeden tırnağa tüm vücudunuza uygulanan masajlar sayesinde cildiniz sıkılaşırken, herkesi imrendirecek sağlıklı ve ışıltılı bir görüntüye sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder