19 Nisan 2015 Pazar

Seksi ve sıkı kalçalar için öneriler...

Sıkı bir kalça ve basenlere sahip olabilmek için kalça germe yöntemi de oldukça etkili bir yöntemdir. 

Bu hareket öncelerde size zorlayabilir fakat etkisini en çabuk gösterecek hareketlerden biri olan kalça germe hareketi size istediğiniz olumlu sonuçları verebilir. Bu hareketi yaparken elleriniz ve dizlerinizin üzerinde birinizi kırmadan gergin olarak durun. 90 ° kırık olan dizinizi yukarı ve arkaya doğru kaldırın, bu hareketi gerçekleştirirken nefesinizi yavaşça verin. Ardından nefesinizi yavaşça alarak dizimizi karnınıza doğru Çekin ve eski pozisyonunuza geri dönün. Bu hareketi gerçekleştirirken özellikle kalça basenlerinizi sıkın ve karnınızı iyice içeriye çekin. Hareketi başlangıç olarak tek saat 12 kere olmak üzere iki set olarak gerçekleştirin. Üç gün 12*2, üç günün sonrasında 12*3, 12*4, 12*5 olarak arttırarak harekete devam edin.

Yan şekilde yatın bacaklarımızı ve vücudunuza dümdüz bir şekilde sabitleyin. İşte kalanda canımızla yukarıya doğru açıp kapatın. Bacağımızda açık kapatırken bacaklarımızı kesinlikle kırılmamasına ve gergin olmasına dikkat edin. Bacağınızı yukarı kaldırırken nefes verin, bacağınızı aşağıya indirirken nefes alın. Bu uygulamayı da diğer uygulamalar gibi yavaşça yapın. Her iki bacağınızda da bu uygulamayı gerçekleştirin. Egzersizleri yaparken kalça ve bacak bölgenizi sıkın, karnınızı içeri çekin.

Sırtüstü yatın, ayaklarınızı yere basın. Başınız ve ayaklarınızın tabanı yerdeyken kalçanızı yukarı kaldırın ve bekleyin. Kalçanız yukarıdayken karnınızı iyice içeri çekin, kalça be basenlerinizi sıkın. Bu pozisyonda 30 saniye bekleyin ve aşağıya doğru inerek eski pozisyonunuza geri dönün. Bu harekete de her biri 30 saniye olmak üzere iki set olarak başlayın ve gün geçtikçe düzenli olarak arttırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder