23 Aralık 2015 Çarşamba

8 ayda 80 kilo verdi, arkadaşları bile tanıyamadı!

163 kiloya çıkınca bir anda diyete başlayarak sekiz ayda 80 kilo veren şahsı, arkadaşları bile tanıyamadı.

Sekiz ayda seksen kilo vererek inanılmaz değişime uğrayan Sivaslı şoförü, son halini gören arkadaşları bile tanıyamadı. Sivas’ta özel bir şirkette şoför olarak çalışan Murat Selvili, ağırlığı 163 kiloya çıkınca, kendi hazırladığı diyetle sekiz ayda seksen kilo vermeyi başardı. Selvili, 2014 Ocak ayında başladığı diyetle Ağustos ayında 163 kilodan 83 kiloya düştü.

Murat Selvili sekiz ayda seksen kiloyu nasıl verdiğini anlatırken, isteyen herkesin kilo verebileceğin vurgusunu yaptı. Selvili, fazla kilonun baş belası olduğunu ve rahat hareket edilmediğini söylerken aslında kilosu ile bir sorunu olmadığını ve halinden memnun olduğunu söylerek bir anda diyet yapma kararı aldığını ekledi.

Murat Selvili, insanın başaramayacağı bir şeyin olmadığını söyleyerek diyet sürecinde spor yaptığını ve yemek saatlerini dikkat ettiğini belirterek bu şekilde kolaylıkla kilo verildiğini gördüğünü anlattı. Kış ayında başladığı diyete rağmen sporunu ve yürüyüşü bırakmadığını söyleyen Selvili, kilo vermek isteyenin önce bu kararı vermesi ve yemesine içmesine dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

ARKADAŞLARI BİLE TANIYAMADI

Sekiz ayda 80 kilo vererek büyük bir değişime uğrayan Murat Selvili, birçok arkadaşının kendisini tanıyamadığını söyleyerek inandırmak için kimliğini göstermek zorunda kaldığını anlattı. Nasıl kilo verdiğini soranlara ise kendi uyguladığı diyeti söyledikten sonra bir doktora gitmelerini tavsiye ettiğini söyleyen Selvili “Bu diyet ben de yaradı ama başkasında faydalı olur mu bilemem” diye ekledi.

NASIL KİLO VERDİ?

Murat Selvili, 80 kilo verdiren diyetini özetlerken hergün şekersiz kahve içmiş ve şekerden ekmekten uzak durmuş. Selvili, akşam yemeği yerine nar ile yoğurdu karıştırıp yediğini, daha çok salata ve sebze yemeklerini tercih ettiğin söyledi. Murat Selvili, son olarak diyette kendini fazla sıkmadığını et, balık ve tavuk yerken ekmeksiz yiyerek bu şekilde kilo verdiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder