12 Ocak 2015 Pazartesi

Zayıflarken sarklamaları önleyebilrisiniz!

CityBeauty, yeni yöntemi Hypolight ile incelirken vücudun çeşitli bölgelerinde, özellikle gıdı ve kollarda oluşan sarkma problemini ortadan kaldırıyor.

Son dönemde dünyanın en çok konuştuğu zayıflama sistemi Hypoxi, Türkiye’nin güzellik devi İnanır Group bünyesinde 14 senedir hizmet veren CityBeauty şubelerinde uygulanmaya devam ediyor. Hypoxi, vakum-basınç terapisi ile egzersizi birleştirerek, sağlıklı bir incelme olanağı sunuyor. Şimdi CityBeauty, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sıkılaşmayı daha ileri götürüyor. Daha sıkı bir cilt, kol ve gıdı sarkması için Hypoxi ile birlikte uygulanan Hypolight yöntemiyle kısa sürede gözle görülür farklılıklar ortaya çıkıyor. Hypoxi bölgesel olarak vücudu şekillendirirken, Hypolight ise sarkmalara karşı vücudu toparlıyor.


Hypolight ile kol, bacak içi ve gıdı sarkmalarına kesin çözüm
Bölgesel bir yağ yakma yöntemi olan ve vakum-basınç terapisi ile egzersizi birleştiren Hypoxi, bölgesel yağlanmadan şikayet eden birçok kadının gizli formülü. Hypoxi, kan dolaşımını hedeflenen bölgede yoğunlaştırıyor ve yağ yakımını gerçekleştiriyor. Hypoxi, haftada 3 kez olmak üzere toplam 1 ayda 12 seans olarak uygulanıyor. CityBeauty güzellik merkezleri, bu uygulamanın yanında daha sıkı bir cilt için Hypolight uygulaması yapıyor. Hypoxi bölgesel olarak vücudumuzu şekillendiriyor. Hypolight ise daha da ileri giderek cildi sıkılaştırıyor. Kol, bacak içi ve gıdı sarkmalarını toparlıyor. Hypoxi ve Hypolight birlikte uygulandığında çok kısa sürede gözle görülür bir fark ortaya çıkıyor. Hypolight, her seans sonunda cerrahi müdahale, enjeksiyon olmaksızın, ağrısız bir iyileşme sunarken bölgesel, hızlı ve kalıcı toparlanma sağlıyor.

Soğuk lazer ile yağ dokusu eritiliyor
Hypolight, her Hypoxi seansından sonra birden fazla problemli bölgeye uygulanıyor. Doğrudan yağ (adipoz) dokusu hedeflenerek kısa sürede sonuç alınması nedeniyle Hypolight, son derece güvenli ve etkin çözüm sunuyor. Hypolight uygulaması yağ hücrelerine nüfuz ederek hücre zarının kırılmasını sağlıyor. Uygulama esnasında hücrelerden yağın serbest kalmasını tetikleyen düşük seviyeli soğuk lazer kullanılıyor. Bu sistem, yağın hücre duvarından çıkartılarak serbest hale gelmesini sağlıyor. Soğuk lazer yağ hücrelerinin içine odaklanıyor ve eritilen yağ, vücudun normal yollarla atılabileceği forma getiriliyor. Eritilen yağ bundan sonraki aşamada doğal lenf drenaj vasıtasıyla vücuttan atılıyor. Fazlalıklarından arınmış daha sıkı bir cilt, kol ve gıdı başta olmak üzere sarkma problemlerini ortadan kaldıran güvenli ve kalıcı güzellik sağlayan Hypoxi ve Hypolight, “Hypoxi Plus paketi” adı altında CityBeauty şubelerinde uygulanıyor. Ayrıca CityBeauty hizmetleri içerisinde var olan selülit masajı da Hypoxi ve Hypolight ile birleştirilerek “Hypoxi Mega paket” adı altında uygulanmaya devam ediyor. Böylece kadınlar, selülitlerinden kurtularak incelebiliyor ve Hypolight yöntemiyle de sarkmalardan kurtulup hayallerindeki güzelliğe erişebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder