18 Ocak 2016 Pazartesi

Uykuda kilo almamak için bunları yapın

Geceleri hem sağlıklı bir uyku geçirmek hem de uykuda kilo almamak için gece yatmadan önce asla tüketmemeniz gereken bir takım besinler var. İşte uykunuzda kilo almamak için asla tüketmemeniz gereken besinler.
Makarna
Yüksek miktarda doyurucu gücü bulunan makarnayı gece geç saatlerde tüketmek kilo almaya neden oluyor. Özellikle yatmadan önce bir şeyler yiyenlerdenseniz, asla makarna tüketmemeniz gerekiyor.
Pizza
Gece geç saatte tüketilen 1 dilim pizzanı zarar vermeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İçerdiği yüksek oranda yağ ve kaloriden dolayı bir dilim pizza gece size kilo olarak geri dönüyor.
Dondurma
Masum tatlı dondurmayı gece yedikten sonra vücudunuzun yağı ve şekeri yakmasına izin vermeden uyuyorsanız, dondurma da kilo almanıza neden oluyor.
Sebze
Sebze kilo aldırmaz diye düşünenler, eğer saat dilimi olarak gece yemeği tercih ediyorsanız, içeridği lifler sindirim sistemini yavaş hareket etmesine neden oluyor.
Çikolata
Yatmadan önce ufak bir parça çikolata yemek damak zevkiniz için güzel olabilir ancak içerdiği kafein yüzünden hem sağlıksız uyumanıza hem de kalori almanıza sebep oluyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder