27 Mart 2016 Pazar

Genç kalmak için kara lahana

Beyonce'nin makyözü John Barnett, ünlü ismin genç kalma sırlarını anlattı.


Ünlülerin güzellikleri ve gençlikleriyle yıllara nasıl meydan okuduğu her zaman merak konusu olmuştur. Peki dünyaca ünlü Beyonce’nin yaşlanmaya karşı sırları neler dersiniz?
Beyonce’nin ve ünlü bir kozmetik markasının makyözü John Barnett, Beyonce gibi çalıştığı ünlülere ne gibi anti-aging (yaşlanma karşıtı) yöntemler uyguladığını anlattı.

Göz kremi içeriği sayesinde diğer kremlere göre daha yoğundur. Nemlendirme konusunda ‘fazla’ usta olan göz kremini tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta nemlendirme oranı yüksek olduğu için uzmana danışmanız.

Yüz kremini sadece yüzünüze sürüyorsanız bundan böyle tüm vücudunuza da uygulamaya başlayın. Dekolte bölgesi, bacaklar, kollar… Her yere, cildinize uyguladığınız kremi uygulayın.

“Ne kadar makyajla kamufle etmeye çalışırsanız çalışın ilk önce cildinizin pürüzsüz olmasına odaklanın. Bunun için de en iyi tavsiyem Kara Lahana!” diyor John Barnett.  İçeriğindeki yüksek K vitamini hücreleri yenilemeye yardımcı olurken, yüzdeki dolaşımı hızlandırıyor. Bu yüzden beslenme programınızda bol bol kara lahana yemekten ya da suyunu içmekten asla çekinmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder