14 Mayıs 2017 Pazar

Sıkı kalçalar için harekete geçin

Vücudumuzdaki en güçlü kaslar aslında kalçalarımızda bulunur ama çalışmayan kas gevşer, söner. Sıkı bir kalça ve daha kalkık bir popo istiyorsanız bugünkü tavsiyelerim yaz gelmeden imdadınıza yetişecek…

Kaslardaki güçsüzlük, kalçalarınızın sarkmasına ya da gevşemesine sebep olur. Ancak biraz bakım ve egzersiz kalçalarınızın forma girmesini ve seksi bir görünüm almasını sağlayabilir. Kalçaların bakımlı ve sıkı görünmesi, gençliğin ve güzelliğin en önemli belirtileridir. Sıkı ve biçimli bir kalçaya bıçak altına yatmadan kavuşmak mümkün…
Bol su için 
Suyun yararları saymakla bitmiyor. Cilt üzerinde olumlu etkileri olan suyu asla ihmal etmeyin. Günde 8-10 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin.
Masaj yapın
Masaj kalçalar için de çok yararlı. Banyoda kese yapmak da bu bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak vücutta biriken toksin ve yağların atılmasını sağlar.
Sağlıklı beslenin
Ne kadar yağlı, tuzlu gıdalar tüketirseniz, kalçalarınızda o kadar yağlanma olacaktır. Bunun sonucunda da gevşek ve sarkık bir doku ile sağlıksız görünümlü kalçalara sahip olursunuz. Bu gibi istenmeyen durumları önlemek için, tuzu mümkün olduğunca azaltın. Yağlı gıdalardan, kızartmalardan uzak durmaya çalışın.
Profesyonel yardım alın
Artık kalçalarınızı inceltip yükseltirken, bir taraftan da selülitlerinizi de yok eden yepyeni bir teknoloji var; adı TriPolar radyofrekans. Trilipo uygulamaları girişimsel olmayan vücut şekillendirme ve deri sıkılaştırma amaçlı en gelişmiş çözümlerdir. Sonuçları ilk uygulamadan hemen sonra görülür. Ancak kesin sonucu almak için birkaç seans gerekir.
Radyofrekans enerjisi cildi zarar vermeden ısıtarak, yağ hücrelerinin eritilmesini ve kolajen üretimini tetikler. Bu sayede cilt elastikiyet ve sıkı bir görünüm kazanır. Sonuçlar ilk tedaviden itibaren görülür. Kol içi bacak içi sıkılaştırma, bölgesel incelme, kas güçlendirmede de etkilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder